Občasník smutného kozorožca

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nesmraďte mi v kanclíku

    Bez mučenia sa priznávam, že som čistotný človek a neviem si predstaviť, že by som ráno išiel do práce bez toho aby som sa osprchoval, umyl si hlavu (v podstate ani nemám inú voľbu, keďže mi hrozne rýchlo mastnejú vlasy), natrel si podpazušie antiperspirantom a jemne sa navoňal toaletnou vodou.

Keďže MHD už nejaký ten rok nepoužívam (až na občasné cestovanie metrom) a mám vlastný kanclík, nie som konfrontovaný s tými, ktorí ráno vyššie zmienený rituál neaplikujú.

Predsa len však - občas mi do kanclíku zablúdi nejaký kolega, z ktorého to jeho ľudské "pyžmo" len tak tiahne. Som decentný, preto si toho snažím nevšímať. Samozrejme moja kancelária je jeho pachom zamorená za pár minút a mňa hrozí predstava, že by si nejaký iný kolega resp. kolegyňa, ktorí  dobehnú hneď po jeho návšteve, spájali tento pach, vlastne lepšie povedané smrad, so mnou. Preto hneď po prejednaní pracovného problému začínam intenzívne vetrať.

Naposledy však moja podriadená ku mne vošla príliš skoro a vyzeralo to, že mi na čele pristane nelichotivá nálepka smraďocha. Bola však znalá veci a preto sa len lakonicky spýtala: "Bol tu Novák?" (meno som z pochopiteľných dôvodov zmenil). S úsmevom som prikývol, prepol klimatizáciu na 5 stupňov a maximálny výkon ventilátora a vypadol si urobiť kávičku.

Po pár minutách bolo všetko tak, ako má byť. Uhádnete z ktorého oddelenia bol pán inžinier Novák?

    

Zo života | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014